Borkai Zsolt a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

A FIDESZ Győri Szervezetének sajtóközleménye:

„Együtt, Mi, Győriek!”

„A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az októberi önkormányzati választáson Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A 2006 óta hivatalban lévő városvezető a 13 évvel ezelőtt megkezdett út folytatását ígéri, és továbbra is Győr dinamikus, töretlen fejlődéséért kíván tevékenykedni. „2006 óta hatalmas utat jártunk be: mára az ország egyik fő gazdasági központja Győr, emellett pedig kulturális fellegvár, hazánk egyik legnépszerűbb úti célja, a tudomány, az innovatív megoldások otthona, valamint a sport kiemelkedő városa. Célom, hogy ezeket a területeket tovább erősítsük, miközben megőrizzük a város élhetőségét, ezért tartottam mindig fontos feladatnak a nagyberuházások mellett a városrészek és lakókörnyezetek kiegyensúlyozott fejlesztését is. Választási jelmondatom nem pusztán szlogen. Valóban hiszem, hogy ezt a várost együtt, mi, győriek közösen vezethetjük sikerre. Ezt bizonyítja a mögöttünk hagyott 13 esztendő is.” – fogalmazott Borkai Zsolt, aki hozzátette, a Győrben kialakult széleskörű összefogás, a gazdasági élet társadalmi felelősségvállalásban élen járó szereplői, az egyetem, a különböző intézmények és szervezetek, valamint a lokálpatrióta győriek együttműködése, a közösség érdekében végzett együttes cselekvés nagy erővel bír.

 

 

Borkai Zsolt ismertette a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjeinek névsorát is, akik közül 13-an jelenleg is önkormányzati képviselők, 3-an pedig új jelöltek:

 

01. körzet: Szeles Szabolcs (Sziget, Pinnyéd és Újváros északi része)

02. körzet: Dr. Fekete Dávid (Belváros nyugati része, Újváros déli része és Révfalu nyugati része)

03. körzet: Takács Krisztián (Belváros keleti része és Révfalu középső része)

04. körzet: Morvay László (Révfalu keleti része, Kisbácsa, Nagybácsa, Sárás)

05. körzet: Dr. Dézsi Csaba András (Nádorváros)

06. körzet: Hajtó Péter (Gyárváros, Likócs és Jancsifalu északi része)

07. körzet: Radnóti Ákos (Adyváros keleti része és Jancsifalu déli része)

08. körzet: Dr. Szálasy László (Adyváros középső része)

09. körzet: Kovács Tamás (Marcalváros I. keleti része, Nádorvárosi déli része és Adyváros nyugati része)

10. körzet: Borsi Róbert (Marcalváros I. középső része, Adyváros északi része és Nádorváros déli része)

11. körzet: Rózsavölgyi László (Marcalváros I. nyugati része és Marcalváros II.)

12. körzet: Hajszán Gyula (Szabadhegy északi része)

13. körzet: Diligens Tibor (Szabadhegy déli része, Kismegyer)

14. körzet: Dr. Sik Sándor (Győrszentiván)

15. körzet: Laczkovits-Takács Tímea (Csanak)

16. körzet: Szabó Jenő (Ménfő és Gyirmót)

 

A jelenleg is képviselőként tevékenykedő jelöltjeink már bizonyították, hogy elkötelezettek a városrészeik iránt, és azok fejlődését tartják szem előtt, de az új jelöltjeinket is jó szívvel ajánlom a választók figyelmébe, hiszen valamennyien Győrért, és a győriekért kívánunk dolgozni a közgyűlésben, mert mi egy csapat vagyunk.

„Októberben fontos választás következik. A Fidesz-KDNP-nek, személy szerint nekem és képviselő-jelöltjeinknek is egy a célunk, ez pedig nem más, mint Győr további dinamikus fejlődése, a megkezdett út folytatása. Városunk az élet számos területén szolgál jó példával más, hazai települések számára. Továbbra is egy biztonságos, tervezhető jövőt kínáló, jó munka- és szabadidős lehetőségeket, erős szociális szolgáltatásokat biztosító, dinamikus fejlődést megőrző Győrért szeretnénk dolgozni. Ehhez kérjük a választók támogatását az önkormányzati választásokon!„- tette hozzá Borkai Zsolt.

Bár sok mindent elértünk közösen úgy gondolom, hogy még nagyobb dolgokra vagyunk képesek EGYÜTT, MI, GYŐRIEK!”

Forrás: http://gyorplusz.hu/cikk/borkai_zsolt_a_fidesz_kdnp_polgarmesterjeloltje_.html

Laczkovits-Takács Tímea